İki çocuğu ile birlikte kaldığı baraka yandı

Kocaeli'nin Körfez İlçesi'nde çıkan yangında tek gözlü barakada çıkan yangından kurtulan 19 yaşındaki Asiye Patlak'ın 15 yaşındayken resmi nikahsız evlendiği, eşinin kazada öldüğü biri 3, diğeri 1 yaşında iki çocuğu ile yaşam mücadelesi verdiği belirtildi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 22 Haziran 2013 13:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İki çocuğu ile birlikte kaldığı baraka yandı

Körfez İlçesi'nin Güney Mahallesi Tarla Sokak'ta bulunan ve depremden sonra yapılan barakada yangın çıktı. İtfaiye ekipleri sevk edilirken baraka kullanılmaz hale geldi. Daha sonra yapılan araştırmada, burada 19 yaşındaki Asiye Patlak'ın çocukları; 3 yaşındaki Fatma ve 1 yaşındaki Şeref ile birlikte kaldığı, 4 yıl önce resmi nikahsız evlendiği eşinin trafik kazasında ölmesi ve başka yakınlarının da olmaması nedeniyle burada komşuların yardımıyla geçim mücadelesi verdiği anlaşıldı.

Olay sırasında barakada olmayan ve 2 çocuğuyla geldiğinde barakanın yandığını gören Asiye Patlak'a yine komşuları sahip çıkarken, genç kadın gidecek kimsesi olmadığını söyledi. Trafik kazasında ölen eşinin, yaşının küçük olması nedeniyle resmi nikah yapmadığını söyleyen, kendi anne babasının da birkaç yıl önce öldüğünü anlatan Asiye Patlak, "Eşim öldükten sonra bize komşularımız bakıyordu. Depremden sonra yapılan bu barakada onların yardımıyla iki çocuğuma bakıyordum. Şimdi bir süre yine bazı komşuların yanında kalabilirim ama daha sonra ne yapacağımı bilemiyorum. Çocuklarım için çok korkuyorum" dedi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber