Resmi nikahsız eski eşe 16 bıçak

Adana'da 46 yaşındaki Lokman Öz, 8 yıl birlikte olduktan sonra ayrıldığı nikahsız eşi 39 yaşındaki Sibel Doğaç'ı 16 yerinden bıçakladı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 24 Haziran 2013 15:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Resmi nikahsız eski eşe 16 bıçak

Adana'da 46 yaşındaki Lokman Öz, 8 yıl birlikte olduktan sonra ayrıldığı nikahsız eşi 39 yaşındaki Sibel Doğaç'ı 16 yerinden bıçakladı. Öz, sokak ortasındaki olaya müdahale etmek isteyen 49 yaşındaki Kuttisi Yitiz ile 36 yaşındaki Sena Nugay'ı da ağır yaraladı.

Olay, merkez Seyhan İlçesi'nin Şakirpaşa Sanayi Çarşısı'nda meydana geldi. Sibel Doğaç ile Lokman Öz, 8 yıl resmi nikahsız birlikte yaşadıktan sonra 2 ay önce ayrıldı. Bıçakla yaralama suçundan tutuklu bulunduğu cezaevinden 1 ay önce denetimli serbestlik yasasından yararlanarak tahliye olan Lokman Öz, Sibel Doğaç ile yeniden bir araya gelmek istedi. Barışma isteğine olumsuz yanıt alan Lokman Öz, Doğaç'ı sürekli telefon ile arayıp tehdit etmeye başladı.

Tehditlerin arkası kesilmeyince eski eşi ile konuşmak isteyen Sibel Doğaç, ortak arkadaşları Kuttisi Yitiz'i aracılık yapması için çağırdı. Kuttisi Yitiz ile Sibel Doğaç, konuşmak için Lokman Öz'ün yanına gitti. Buluşma noktasında Sibel Doğaç otomobilden inip, Lokman Öz'ün yanına yaklaştı. Bu sırada yanında taşıdığı bıçağı çıkartan Lokman Öz, Sibel Doğaç'a saplamaya başladı.

Sibel Doğaç'ın yaralandığını gören Kuttisi Yitiz ile Sena Nogay, Lokman Öz'e müdahale etmek istedi. Lokman Öz, Kuttisi Yitiz ile Sena Nugay'ı da çeşitli yerlerinden bıçakladı. Aldığı bıçak darbeleri ile ağır yaralanan Sibel Doğaç, Kuttisi Yitiz ile Sena Nugay, ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak ameliyata alındı. Polis kaçan Lokman Öz'ü yakalamak için çalışma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber