Polis tarafından vurulan hırsız adliyede

Samsun'da bir polisin evini soyduktan sonra kaçarken devriye gezen polis ekipleri tarafından fark edilen, bıçak çekerek polise saldırması üzerine ayağından vurularak etkisiz hale getirilen hırsızlık zanlısı, bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Haziran 2013 23:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Polis tarafından vurulan hırsız adliyede

Olay, dün Samsun'un İlkadım ilçesi Liman Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hırsızlık suçundan hükümlü bulunduğu Ordu'nun Ünye ilçesindeki açık cezaevinden 2 ay önce firar eden ve aranan Zafer T. (32), Samsun Emniyet Müdürlüğü'nde görevli bir polis memurunun evine girdi. Evde bulunan 2 adet yüzük, 1 adet bilezik, 1 adet Halkalı kolye, 1 adet taşlı yüzük, 2 adet çocuk bileziği ve 1 adet ince zincire takılı kolye ucu çalan zanlı, evden ayrıldıktan sonra yolda yürürken, İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Ekipler Amirliği'ne bağlı ekipler tarafından fark edildi.

Kısa bir kovalama sonrasında üzerinde bulunan bıçakla polis ekiplerine saldıran Zafer T., polis tarafından tabancayla sol ayağından vurularak etkisiz hale getirildi. Olay sonrası şahıs, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Tedavisinin arından İl Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan Z.T., ifadesi alındıktan sonra bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.

Zanlının ayrıca firar ettiği günden itibaren 4 ayrı hırsızlık suçlamasından da arandığı iddia edildi. -

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber