Tır'da 68 kilo esrar ele geçirildi, 2 şoför tutuklandı

İzmir'in Bornova ilçesinde, narkotik timlerinin operasyon düzenlediği TIR'ın kasasında, iplerin arasında 68 kilo esrar ele geçirildi

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 26 Haziran 2013 14:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Tır'da 68 kilo esrar ele geçirildi, 2 şoför tutuklandı

İzmir'in Bornova ilçesinde, narkotik timlerinin operasyon düzenlediği TIR'ın kasasında, iplerin arasında 68 kilo esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan ve uyuşturucudan haberlerinin olmadığını söyleyen TIR şoförleri İ.H.G. ve H.A., tutuklandı.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi illerinden toplanan uyuşturucunun İzmir'e getirileceği bilgisini alan Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, çalışma başlattı. Ekiplerin araştırmalarının ardından kimlikleri belirlenen zehir tacirlerinin uyuşturucuyu yükledikleri TIR, yola çıktıktan sonra takibe alındı. İzmir girişine kadar izlenen TIR, burada önlem alan polislerce durduruldu.

68 KİLO ESRAR BULUNDU

TIR'ın kasasında yapılan aramalarda, iplerin arasında 68 kilo esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan TIR şoförleri İ.H.G. ve H.A., ifadelerinde, sadece aracı kullandıklarını, uyuşturucudan haberlerinin olmadığını söyledi. İşlemlerin ardından adliyeye sevkedilen kaçakçılık olaylarından kaydı bulunan İ.H.G. ile H.A. tutuklandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber