Genç kıza tecavüze yeltendiği iddia edilen zanlı tutuklandı

Sinop'ta sabah sporuna çıkan 16 yaşındaki kıza tecavüze yeltendiği ileri sürülen 37 yaşındaki zanlı çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine konuldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Haziran 2013 09:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Genç kıza tecavüze yeltendiği iddia edilen zanlı tutuklandı

Olay, sabah saatlerinde vatandaşların yürüyüş yolu olarak kullandığı Karakum sahil yolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, sabah erken saatlerde yol güzergahında sabah koşusu yapan 16 yaşında ki bir genç kıza, Çankırı'dan Sinop'a geldiği öğrenilen F.U. tarafından saldırıya uğraması ardından, zanlıdan kaçmayı başardı. Genç kızın kaçması ardından olay yerinden uzaklaşmaya çalışan zanlıyı takip eden ve telefonla 155 polis hattını arayan genç kız, zanlının kısa süre içerisinde yakalanmasını sağladı. F.U, emniyette alınan ilk ifadesi ardından sevk edildiği Sinop Adliyesi'nde tutuklanarak Sinop E Tipi Cezaevi'ne konuldu.

Bu arada yine sabah saatlerinde Gelincik Mahallesi Ahmet Muhip Dranas Caddesi'nde bir apartmana ait asansörde genç bir bayana tacizde bulunan zanlı kayıplara karıştı. Polis, esmer tenli 1.75 boylarında olduğu belirtilen zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber