Karabağ Yozgatılar derneğini açtı

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Yozgatlılar Derneği açılışında yaptığı konuşmada, ilçenin farklı kentlerden gelen vatandaşları barındırması özelliği ile küçük bir Türkiye mozaiği olduğunu belirterek, tüm derneklere imkanlar dahilinde desteklerin süreceğini söyledi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Haziran 2013 13:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Karabağ Yozgatılar derneğini açtı

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Yozgatlılar Derneği açılışında yaptığı konuşmada, ilçenin farklı kentlerden gelen vatandaşları barındırması özelliği ile küçük bir Türkiye mozaiği olduğunu belirterek, tüm derneklere imkanlar dahilinde desteklerin süreceğini söyledi. Yozgat kültürünün yaşatılması açısından dernekleşmenin önemine de vurgu yapan Karabağ, "Sizler başımın tacısınız" dedi.

Yozgatlılar Derneği açılışışına katılan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, gelenek ve göreneklerimizin yaşatılabilmesi açısından derneklerin önem taşıdığını belirterek, bölgede yaşayan vatandaşların gelişimlerine de katkı sağlamada bir araç olduğunu kaydetti. Dernekler aracılığıyla özellikle bayanlara ve öğrencilere yönelik kurslar düzenlendiğini de hatırlatan başkan Karabağ, Ramazan Bayamı'ndan sonra vatandaşları Çanakkale gezisine gönderme sözü verdi. Açılışa CHP Bayraklı ilçe başkanı Levent Ölçer ile MHP ilçe başkanı Taşkın Işık da katıldı.

DESTEKLER SÜRECEK

Yozgat kültürünün yaşatılması, yeni nesillere aktarılmasının dernekleşme faaliyeti ile daha da güçleneceğini ve yaklaşık 2 bin kişinin faydalandığı bir dernek çatısı altında buluşmanın dayanışma ve birliği de artıracağını ifade eden başkan Karabağ, eğitimden sağlığa, kültürden spora kadar bir çok alanda kurslar ve hizmetler verildiğini belirterek, "Dernekler yerel ve genel anlamda hizmetlerin gelmesi, sorunların çözülebilmesi için yöneticiler ile vatandaşlar arasında aracı olur. Bu çok önemlidir. Ayrıca özel günleriniz, düğün, cenaze ve buna benzer toplumsal buluşmalarınızda da önemli bir yer alıyor. Bu açıdan biz de elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. Bayraklı, içinde barındırdığı farklı illerden gelen insanlarımızla birlikte küçük bir Türkiye'yi oluşturuyor. Burada barış ve kardeşlik içinde, herkese eşit mesafede yaklaşarak çalışıyoruz. Bu güzel illerden biri de Yozgat. Bu anlamda derneğiniz hayırlı olsun. Sizler başımızın tacısınız" diye konuştu. Yozgatlılar derneği başkanı Alpaslan Kılıç, konuşma sonrası başkan Karabağ'a desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi. Etkinliğin ardından vatandaşlarla da bir araya gelen başkan Karabağ, sıkıntı ve önerileri dinleyerek, sorunların çözümü için çözümler getirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber