Ankara Büyükşehir belediyesi'nde çaycı krizi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Ocak 2006 12:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara Büyükşehir Belediye Genel Koordinatörü Burhan Yazar, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in talimatıyla belediyedeki bazı birimlerde bulunan çaycı ve odacıları kar çalışmalarına yardımcı olmak için görevlendirdi.

Türkiye'de etkisine altına alan yoğun kar yağışı ve soğuk havanın ardından, başkent Ankara'da çaycı krizi yaşandı. Gökçek'in talimatı üzerine Büyükşehir Belediyesi'nin bazı birimlerinde çalışan çaycı, odacı ve kapıcılar, kar temizleme çalışmalarına başladı. Konuyla ilgili açıklama yapan Genel Koordinatör Burhan Yazar, Ankara Belediyesi'ne ait bütün işçileri Meclis Başkan Vekili Seyfi Saltoğlu, Daire Başkanları ve bürokratların çaycılarını "Ankaralı vatandaş mağdur olmasın" diye çalıştırdıklarını söyledi. Belediyeden gelen tepkiler olduğunu, ancak vatandaşın hiç bir şeyden önemli olmadığını kaydeden Yazar, Şu anda Ankara'da bütün caddelerde kar temizleme çalışmaların sürdüğünü söyledi. Hiç bir belediye çalışanın oturmadığını dikkat çeken Yazar, vatandaşların verdikleri vergiden işçilerin maaşlarını aldıklarını söyledi. Yazar, Büyükşehir Belediyesi'nde kesinlikle akraba, ahbap-çavuş ilişkisi olmadığını ifade ederek, her çalışanın aynı sınıfta olduğunu dile getirdi.

Gökçek'ten Ankara'da en güzel hizmet yapılması için talimat aldığını ifade eden Yazar, yapılan bütün çalışmaların Ankaralılar için olduğunu söyledi. Yazar, Meclis Başkan Vekili Seyfi Saltoğlu'nun çaycısını alarak çalıştırdığını belirterek şöyle konuştu: "Başkan Gökçek talimat verince, hiç bir torpil gözetmeden belediyede ne kadar bürokrat varsa çaycılarını kar temizlemek için görevlendirdim. Sayın Saltoğlu, çaycısını görevlendirdiğim için Başkan Gökçek'e söyledi. Gökçek ise 'Seyfi Bey çay içmek istiyorsan benim yanıma gel' şeklinde cevap verdi"

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber