Kaymakam trafik kazasında yaralandı

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, Muradiye Kaymakamı Erol Tanrıkulu'nun da aralarında bulunduğu 3 kişi yaralandı.

Kaynak : Habertürk
Haber Giriş : 01 Temmuz 2013 20:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kaymakam trafik kazasında yaralandı

Öte yandan, olay yerine gelerek inceleme yapan polis ekipleri, kazaya neden olan otomobilde yaptıkları incelemede 20 gram esrar maddesi ve bir çanta içerisinde 60 bin TL para buldu.

Kaza, D-100 kara yolu Döngel mevkiinde meydana geldi. Kamuran Işık (32) idaresindeki 34 GN 9021 plakalı otomobil, iddiaya göre D-130 Kara Yolu'ndan İzmit istikametine aşırı süratli bir şekilde gitmeye başladı. Otomobil, Döngel mevkiinde önünde seyreden 07 FDS 25 plakalı havaalanı servis aracı olduğu belirlenen minibüse, ardından 41 PG 262 plakalı hava alanı servis aracına ve 81 BJ 722 plakalı kamyonete çarptı. Kaza üzerine itfaiye ve sağlık ve polis ekipleri kaza yerine sevk edildi. Otomobil sürücüsünün yanında bulunan ve kimliği tespit edilemeyen bir kadın hayatını kaybetti. Otomobil içinde sıkışan sürücü Kamuran Işık bulunduğu yerden güçlükle çıkarıldı. Kamuran Işık, önce Kocaeli Devlet Hastanesi'ne, daha sonra Gebze Özel 100. Yıl Hastanesi'ne sevk edildi.

KAYMAKAM YARALANDI

Havaalanı servis aracında bulunan Van'ın Muradiye İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu'nun burnu kırılırken, aynı araçtaki Ferhat Genç de çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar, Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

ARAÇTAN PARA VE UYUŞTURUCU ÇIKTI

Öte yandan, olay yerine gelerek inceleme yapan polis ekipleri, kazaya neden olan otomobilde yaptıkları incelemede 20 gram esrar maddesi ve bir çanta içerisinde 60 bin TL para buldu. Gebze'de tedavisi devam eden şüpheli aracın şoförü Kamuran Işık'ın durumunun ağır olduğu kaydedildi. Kazada ölen kadının kimlik bilgilerine ise ulaşılamadı. Polisin kazayla ilgili başlattığı soruşturmasının devam ettiği ve aracın ruhsat sahibine ulaşıldığı ve polis tarafından ifadesinin alınacağı kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber