5 yaşındaki kız havuzda boğuldu

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde tatil yapan bir Rus ailenin 5 yaşındaki kızı Amisna, otel havuzunda boğuldu.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 03 Temmuz 2013 10:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
5 yaşındaki  kız havuzda boğuldu

Olay, dün saat 16.00 sıralarında Konaklı beldesindeki bir otelde meydana geldi. Rusya'dan Alanya'ya annesi Elena Eloeva ve babası Viaçeslav Eloev ile tatile gelen Amisna, kolluklarıyla 140 santimetre derinliğindeki yetişkin havuzuna girip yüzmeye başladı. Havuz kenarından bir süre uzaklaşan anne Elena, tekrar baktığında kızını göremeyince durumu eşine bildirdi. Havuza giren Viaçeslav Eloev, suyun içinde hareketsiz yatan ve kolluklarının havası inen kızını çıkarttı. Şoka giren baba, suni teneffüsle kızını hayata döndürmeye çalıştı.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla özel bir polikliniğe götürülen küçük Amisna, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Jandarmanın havuzdaki incelemesinin ardından Alanya Belediye Mezarlığı Morgu'na götürülen Amisna Eloeva'nın cesedi, otopsi yapılmak üzere önce morga, ardından Adli Tıp Kurumu Antalya Grup Başkanlığı'na götürüldü.

UKRAYNALI TURİSTİN BEYİN ÖLÜMÜ GERÇEKLEŞTİ

İncekum beldesinde bir otelde tatil yapan Ukraynalı 34 yaşındaki Yuri Matiyash ise denizde yüzdüğü sırada dalgalara kapıldı. Sahildekiler tarafından kıyıya çıkartılan Matiyash, ambulansla özel bir hastaneye götürüldü. Tedavisi süren Matıyash'da beyin ölümünün gerçekleştiği kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber