Suriyeli kadına mağarada yankesicilikten gözaltı

ŞANLIURFA'da Hazreti İbrahim'in doğduğuna inanılan mağarada, bir kadının çantasındaki 2 altın bilezik ve 3 bin lirayı çaldığı iddia edilen Suriyeli kadın, polis tarafından gözaltına alındı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 03 Temmuz 2013 20:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Suriyeli kadına mağarada yankesicilikten gözaltı

Olay, öğleden sonra Balıklıgöl Platosu'nda yer alan ve İbrahim Peygamber'in doğduğuna inanılan mağarada meydana geldi. İddiaya göre, Bozova İlçesi'nden Şanlıurfa'ya gelen Adile Bayram bir kuyumcudan 2 bilezik alıp, dua etmek için Hazreti İbrahim'in doğduğuna inanılan mağaraya gitti. Adile Bayram burada dua ettiği sırada, kendisini kuyumcudan itibaren takip ettiği iddia edilen bir kadın tarafından çantasındaki 2 bilezik ile 3 bin lirasını çalarak kayıplara karşıtı. Mağaradan çıkacağı sırada altın ve parasının çalındığını fark eden kadın Adile Bayram olayı polise bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis, Bayram'ın bilgisine başvurdu ve ardından bölgede bulunan kamera kayıtlarını inceledi. Yapılan incelemede Adile Bayram'ı kuyumcudan itibaren takip eden bir kadını belirleyen polis, bölgede çalışma başlattı. Eşkali belirlenen kadın, kısa süre sonra Balıklıgöl yakınlarında gözaltına alındı. Yapılan incelemede Suriyeli olduğu saptanan kadının üstünden, çaldığı iddia edilen 2 altın bilezik ile 3 bin lira da çıktı.

Gözaltına alınan şüpheli, Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrollünden geçirildikten sonra ifadesi alınmak üzere Sarayönü Polis Merkezi'ne götürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber