İşkur, hizmet için vatandaşın ayağına gidiyor

Kastamonu Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR), hizmet için mobil ekiplerle ilçelerdeki vatandaşların ayağına gidiyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Temmuz 2013 21:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İşkur, hizmet için vatandaşın ayağına gidiyor

Kastamonu Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Adnan Arslan, Kastamonu merkez ve 19 ilçe düzeyinde hizmet sunmakla görevli olan Kastamonu Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünün genel çalışmalarının yanı sıra ilçelerde yaşayan iş arayan ve işverenlere yerinde hizmet sunabilmek amacıyla her ayın bir günü bir ilçeye hizmeti yerinde sunmaya başladıklarını söyledi.

Arslan, "İl Müdürlüğüne gelmekte herhangi bir nedenle güçlük çeken vatandaşlarımız, İl Müdürlüğü tarafından görevlendirilen İş ve Meslek Danışmanları tarafından hem sabit bir noktada stant kurularak davet edilen ve günlük olarak müracaat eden vatandaşlarımıza hem de ilçede bulunan işyerlerimiz ziyaret edilerek işverenlerimize yerinde hizmet sunulmaktadır. Bu maksatla her ayın tespit edilen bir günü bir ilçemizde yapılması planlanan hizmetlerimiz, Özellikle Belediye Başkanlıklarımızca, Kurumumuz faaliyetlerinin yürütülebileceği bir merkezin tahsisinin sağlanması ve çalışmalarımızın ilçe hizmet günümüzden bir gün önce ve hizmet gününde belediye hoparlöründen ilan edilmesi sureti ile vatandaşlarımıza duyurulması konularında desteklenmektedirler" dedi.

Periyodik olarak devam etmesi düşünülen çalışmaların ihtiyaç duyulması halinde hizmet gün sayısının artırılabilmesinin de planlandığını açıklayan Arslan, "Bu çalışmalarla en ücra köşelere bile ulaşarak, Kurum hizmetlerinden yararlanamayan hiçbir vatandaşımızın kalmamasını sağlamayı amaçlıyoruz. Bu çalışmalarımızda personelimize destek veren belediye başkanlarımıza ilçe yöneticilerimize ve ilçelerdeki hizmet noktası görevlilerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber