85 yaşındaki ressam 65 yaşındaki öğrencisiyle sergi açtı

DÜZCE'nin Akçakoca İlçesi'nde, ressam 85 yaşındaki Orhan Ersoy, 52 yıl önce liseden öğrencisi olan sanatçı 68 yaşındaki Erdoğan Keskin'le birlikte sergi açtı. Orhan Ersoy ile Erdoğan Keskin'in tabloları büyük beğeni topladı.

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 05 Temmuz 2013 14:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ressam Orhan Ersoy ile Erdoğan Keskin, dün akşam Akçakoca Belediyesi Nimet ve Gazi Bekir Özkök Kültür Sanat Evi'nde resim sergisi açtı. Orhan Ersoy, 52 yıl önce Bolu Öğretmen Lisesi'nden öğrencisi olan Erdoğan Keskin ile birlikte resim sergisi açmanın mutluluğunu yaşadı. Orhan Ersoy'un sergilenen 10, Erdoğan Keskin'in 32 tablosu büyük beğeni topladı. Sergi 9 Temmuz tarihine kadar açık olacak.

Orhan Ersoy öğrencisiyle birlikte resim sergisi açtığı için mutlu olduğunu belirterek, "Bu sergi her ressama nasip olmayan bir ayrıcalık taşıyor. 52 yıl önce öğretmen okulunda öğrencim olan Erdoğan Keskin ile resimlerimizin yan yana sergilenmesi mutluluk benim için" dedi.

Erdoğan Keskin, "Sanat yaşamımda, resim tutkumda en büyük etken sevgili öğretmenin olmuştur. Ne mutlu ki bugün onunla birlikte sergide buluştuk" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber