Doktoru dövenler tutuklandı/ Video

ADANA'da Kadın Doğum Uzmanı Dr. Özgür Kayaselçuk'u, 25 yaşındaki Selma İ.'nin karnındaki bebeğinin ölümünden sorumlu tutarak dövdüğü iddiasıyla gözaltına alınan kadının eşi 27 yaşındaki İbrahim İ., 59 yaşındaki Ferhat G. ve 35 yaşındaki Mevlüt G. tutuklanırken, 41 yaşındaki Hüseyin G. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 05 Temmuz 2013 16:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Merkez Yüreğir İlçesi'ndeki özel bir tıp merkezinde dün meydana gelen olayda, hamileliği boyunca takip ettiği Selma İ.'yi Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi'ne sevk eden Dr. Özgür Kayaselçuk, bebek anne karnında ölünce kadının yakınlarının saldırısına uğradı. Sol gözünden yaralanan Kayaselçuk, meslektaşları tarafından Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Sol gözünde görme kaybı olan Kayaselçuk, yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Yaralı doktorun şikayetçi olması üzerine polis, olaya karıştığı iddia edilen, bebeğini kaybeden Selma İ.'nin eşi İbrahim İ. ile yakınları Hüseyin G., Ferhat G. ve Mahmut G.'yi gözaltına aldı.

Şüphelilerden İbrahim İ. ifadesinde, hamile eşi Selma G.'yi kontrol için tıp merkezine götürdüklerini, burada Dr. Özgür Kayaselçuk'un muayene sonrası kendilerini Balcalı Hastanesi'ne sevk ettiğini söyledi. İbrahim G., "Gittiğimiz Balcalı Hastanesi'nde yapılan muayenede bebeğin ölü olduğunu söylediler. Biz de tekrar tıp merkezine dönerek Özgür Kayaselçuk'la konuşmak istedik. Bizi terslediği için aramızda arbede çıktı" dedi. Şüpheliler ifadelerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Burada şüphelilerden İbrahim İ., Ferhat G. ve Mahmut G. tutuklandı. Hüseyin G. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber