Kopan elektrik teli yangına neden oldu

Aydın Adnan Menderes Ünİversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yakınlarında çıkan yangın itfaiyenin anında müdahalesi ile büyümeden söndürüldü.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Temmuz 2013 11:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kopan elektrik teli yangına neden oldu

Aydın Adnan Menderes Ünİversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yakınlarında çıkan yangın itfaiyenin anında müdahalesi ile büyümeden söndürüldü. Yangının kopan yüksek gerilim hattı telinden çıktığı öğrenildi.

Yangın sabah saat 09.00 sıralarında Üniversite Hastanesi yolunda çıktı. Sabah saatlerinde üniversite varyantında bulunan araziden dumanların yükseldiğini gören hastanenin güvenlik görevlileri durumu itfaiye ekiplerine bildirerek yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına hemen müdahale ederek alevlerin üniversite ve tıp fakültesi yerleşkesine ulaşmasını önledi. Bu sırada AYDEM'den de yardım istenilerek akımların kesilmesi istendi. Polis ekipleri de elektrik telinde akım olmasından dolayı ikinci bir olayın yaşanmaması için yolu geliş ve gidiş istikametine göre trafiğe kapattı. Yol AYDEM ekiplerinin akımı kesmesinin ardından yeniden trafiğe açılırken, yangın da kısa sürede söndürüldü

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber