Bebek mağazasında korkutan yangın

Üsküdar'da bebek ürünleri satan 5 katlı binanın deposunda henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın paniğe neden oldu.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 07 Temmuz 2013 11:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bebek mağazasında korkutan yangın

Üsküdar'da Bebek ürünleri satan 5 katlı binanın deposunda henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken büyük çaplı maddi hasar meydana geldi.

Küçükçamlıca, Üçpınarlar Caddesi üzerinde bulunan Bebek ürünleri satan 5 katlı binanın depo bölümünde saat 10.00 sıralarında yangın çıktı. Plastik oyuncak ve Bebek ürünlerinin tutuşması sonucu yangın kısa sürede büyüdü, binayı dumanlar kapladı. Yangın sırasında mağaza açılmadığı için içeride sadece çalışanların bulunduğu öğrenilirken yaklaşık 50 personel kısa sürede binayı terk etti.

Mağaza çalışanlarının haber vermesi üzerine, kısa sürede olay yerine gelen Üsküdar, Çengelköy, Kadıköy ve Ünalan itfaiye grupları yangına müdaha etti. 1 saat süren çalışmanın ardından yangın kontrol altına alınırken, binadan duman tahliye çalışmaları devam ediyor. Dumandan etkilenen bir mağaza çalışanına ambulansta oksijen tedavisi uygulandı, bazı mağaza çalışanları ürünlerin bina dışına çıkarılmasına yardımcı oldu.

Depo bölümünde başlayan yangının çıkış nedeninin, itfaiyenin söndürme işleminden sonra yapılan araştırma sonucu belirleneceği öğrenildi. Mağaza Genel Müdürü Halil Erdoğmuş "Yangın depo bölümünde başladı, itfaiye çalışmalarına devam ediyor. Güvenlik önlemleri alınmış durumda. Yaralı ve can kaybı bulunmamakta. İtfaiye zamanında çok hızlı bir şekilde müdahale etti. Yangın nedeniyle biraz telaş var" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber