Güneş şemsiyesi nöbeti

Antalya'yı etkisine alan kara rüzgarları, tatilcileri olumsuz etkiliyor.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 07 Temmuz 2013 12:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Güneş şemsiyesi nöbeti

Antalya'yı etkisine alan kara rüzgarları, tatilcileri olumsuz etkiliyor. Rüzgar ile birlikte nem oranının düşmesi rahat nefes aldırırken, deniz keyfi yapanları zor durumda bırakıyor. Güneşin kavuruculuğundan şemsiyelerin yardımıyla korunmaya çalışan tatilciler, şiddetli rüzgar karşısında ayakta duramayan şemsiyelerine destek oluyor. Rüzgarın her şiddetlendiği an şemsiyelerine sarılarak tutmaya çalışan tatilciler, ilginç görüntüler oluşturuyor.

Tatilciler plaj şemsiyelerini derine gömerek önlem almaya çalışmalarına rağmen bu çaba şiddetli rüzgarda yetersiz kalıyor. Rüzgarın etkisiyle kimi zaman uçup giden şemsiyeleri tutabilenler kendilerini şanslı görüyor.

Sıcaktan bunalan tatilciler serinlemek için de alternatifler üretti. Rüzgar nedeniyle akıntının sert olduğunu düşünenler, turistik kentin dağlarından denize inen akarsu kaynaklarının denizle buluştuğu yerleri tercih ediyor. Buz gibi tatlı suda yüzmenin keyfini çıkartanların çoğunluğunu ise deniz akıntısına direnemeyen çocuklar oluşturuyor. Rüzgarlı havanın birkaç gün daha devam edeceğini söyleyen meteoroloji yetkilileri, hızının ise zaman zaman 20- 25 kilometreye kadar çıkabileceğini belirtti

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber