Bakan Koç: En zengini benim

Haber Giriş : 03 Şubat 2006 11:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, mal varlığı tartışmalarıyla ilgilenmediğini belirterek en zengin kişinin kendisi olduğunu söyledi. Bakan Koç'u en zengin yapan neden ise...

Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, mal varlığı tartışmalarıyla ilgilenmediğini belirterek en zengin kişinin kendisi olduğunu söyledi. Koç, "En büyük mal varlığım sağlığımdır. En zengin adam benim. Çünkü Türkiye'nin bütün turizm işlerinden ben sorumluyum " dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, Ladin Fuarcılık tarafından Dubai'de düzenlenecek 'Türk Hastaneleri ve Sağlık Turizm Etkinlikleri Fuarı'nın Ceylan Otel'de yapılan tanıtım toplantısına katıldı.

Toplantıda bakanlıkça yürütülen sağlık turizmi çalışmaları hakkında bilgi veren bakan Koç, toplantı sonunda basın mensunlarının sorularını yanıtladı. Bir basın mensubunun AK Partili bazı milletvekillerinin mal varlığını açıklamalarını hatırlatarak, kendisinin malvarlığını açıklayıp açıklamayacağını sorması üzerine Bakan Koç en zengin adamın kendisi olduğunu söyledi. Mal varlığı tartışmalarıyla ilgilenmediğini söyleyen Koç, "Benim mal varlığım sağlığımdır. En zengin adam benim. Çünkü Türkiye'nin bütün turizm işlerinden ben sorumluyum." şeklinde konuştu.

Medyanın kuş gribi meselesinde yayınlarını olumlu bulmadığını dile getiren Koç, "Çünkü kuş gribi meselesinde yapılan yayınlardan dolayı, Avrupa'da durumu telafi etmek maksadıyla büyük çalışmalar içerisindeyim. Hergün başka bir Avrupa başkentindeyim. Bütün içtenliğimle söylüyorum başka hiçbirşeyle ilgilenmiyorum." dedi.

CİHAN

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber