Karslı Tarkan'ın hayvan taklidi merakı

Kentte yaşayan bir kişi, izlediği belgesellerden etkilenerek aslan, çita, şempanze, ağaçkakan, şahin, atmaca, kurbağa, yılan ve sırtlan gibi hayvanların sesini taklidini yapmaya başladı Polat: "Bu özelliğimi 3 yıl önce keşfettim. Bir anda doğa üstü hayvan seslerini çıkarmaya başladım. Daha önceleri belgesel izliyordum. Bu çok belgesel izlediğim için olabilir"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 13 Temmuz 2013 09:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Karslı Tarkan'ın hayvan taklidi merakı

Sarıkamış ilçesinde yaşayan bir kişi, izlediği belgesellerden etkilenerek aslan, çita, şempanze, ağaçkakan, şahin, kurbağa, yılan ve sırtlan gibi hayvanların sesini taklid etmeye başladı.

Kars'ta bir çimento fabrikasında çalışan Tarkan Polat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 3 yıl önce izlediği belgesellerinde etkisiyle hayvan taklidleri yapmaya başladığını belirtti.

Çalıştığı fabrikadaki personelin bu özelliğini şaşkınlıkla karşıladığını ifade eden Polat, iş yerinde arkadaşlarına bazı hayvanların taklidler yaptığını söyledi.

Taklidlerinin izleyenlerin beğenisini topladığını anlatan Polat, "Aslanın bölgesinde hakimiyetini, krallığını tüm bölgeye duyuran kükreyiş sesini yapıyorum. Şu anda beni tanıyanlar, arkadaşlarım, eşim dostum bana 'Aslan kral' derler. O şekilde sembol ve simge kazandım. Aslan'ın yanı sıra çita, şempanze, ağaçkakan, şahin, atmaca, fil, kurbağa, çakal, sırtlan, zebra ve yılan sesi de çıkabililiyorum" dedi.

Polat, hayvanların doğanın, tabiatın olmazsa olmazları olduğunu belirterek, "Bu özelliğimi 3 yıl önce keşfettim. Bir anda doğa üstü hayvan seslerini çıkarmaya başladım. Daha önceleri belgesel de izliyordum. Bu çok belgesel izlediğim için olabilir" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber