Trafik polisinden sürücüye sahur yemeği

AĞRI Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Denetleme Bölge ekipleri kamyon ve TIR şoförleri için sahur yemeği verdi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 14 Temmuz 2013 22:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Trafik polisinden sürücüye sahur yemeği

Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, Ağrı-Erzurum karayolunda durdurdukları şoförlere ehliyet ve ruhsat sorma yerine sahur yapma teklifinde bulundu. Bölge Trafik Şube Müdürlüğü önünde yapılan uygulamaya, İl Emniyet Müdürü Bayram Coşkun ve şube müdürleri ile trafik ekipleri katıldı. TIR, kamyon ve otomobilleri durduran polis ekipleri, sürücülere sahur yemeğine davet etti. Şoförler, yol kenarında kurulan masalarda polislerle birlikte sahur yaptı. Vakti olmadığını söyleyen sürücülere hazırlanan sahur kumanyaları verildi.

Ramazan ayı boyunca aralıklarla uzun yol sürücülerine sahur vakti yiyecek verileceğini söyleyen İl Emniyet Müdürü Bayram Coşkun, şöyle dedi:

"Şoförler gece sahur yapma fırsatı bulamayabiliyor. Bizler de acelesi olana kumanya veriyoruz. Mola vermek isteyenleri de soframıza davet ederek birlikte sahur yapıyoruz. İl genelinde polis ve vatandaş diyaloğunu arttırmak, polisle vatandaşın kaynaşmasını sağlamak amacıyla bu tür faaliyetleri sık düzenliyoruz. Trafik polisi arkadaşlarımız denetimlerde genelde bir işlem yaparlar ya da bir ceza keserler ama bu sefer uygulamayı, şoförlerimizin sahur yapmasını sağlamak için yaptık. Tabii bu güzel bir şey, polisimiz vatandaşımız hep birlikte sahur yapıyor. Bazı şoförlerimiz, bu uygulama karşısında şaşırıyor. Biz araçları durdurduğumuzda şoförler evraklarını çıkarıyor ama davetimizi duyunca şaşırıyorlar."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber