Yangın savaşçılarına iftar

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü yardımlaşmanın ve dayanışmanın en yüksek olduğu Ramazan ayında düzenlediği iftar yemeklerinde yangın işçileri ile buluşuyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Temmuz 2013 13:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yangın savaşçılarına iftar

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü yardımlaşmanın ve dayanışmanın en yüksek olduğu Ramazan ayında düzenlediği iftar yemeklerinde yangın işçileri ile buluşuyor. Domaniç Orman İşletme Müdürlüğü'nde ilki düzenlenen iftar yemeğinde Orman Bölge Müdürü Kenan Eryiğit, yangın ilk müdahale ekip işçileri ile bir araya geldi.

Hatipoğlu deposu Yangın İlk Müdahale Ekip Binasında düzenlenen iftar yemeğine Bölge Müdürü Eryiğit, Bölge Müdür Yardımcısı Mücahit Eracar, Domaniç İşletme Müdürü İhsan Gönül, İşletme Şefleri ve yangın işçileri katıldı.

Bölge Müdürü Eryiğit, "Bu sene iftarlarımızı siz cephedeki yangın savaşçısı işçi kardeşlerimizle yapmayı planladık. İlk programımıza da Domaniç'ten başlamayı uygun gördük. Ramazan ayı bir araya gelmek, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi güçlendirmek için çok önemli bir ay. Umarım hepimiz bu ayda yaşanan güzellikleri, yardımlaşmaları, iyilikleri tüm yıl boyunca sürdürürüz. Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü olarak hedefimiz tüm Orman Yangın İlk Müdahale Ekip Binalarını Orman Genel Müdürlüğüne yakışır bir hale getirmek. Siz işçilerimize daha iyi şartlarda çalışma imkanı sunmak ve teşkilatımıza yakışır ekip binaları oluşturmak. Sizlere bunu sunabiliyorsak ne mutlu bizlere. Biliyorsunuz ki, orman yangınlarına zamanında müdahale bizim olmazsa olmazımız. Ekiplerimiz emniyet tedbirlerini göz ardı etmeden; orman yangınlarına 15 dakikada müdahale edebilecek şekilde hareket etmelidir. Sizlere bu noktada güveniyor ve hep birlikte yangınsız bir sezon geçirmeyi umuyorum. Ramazan ayınızın da sağlık, huzur, barış ve mutluluk içinde geçmesini diliyorum" dedi.

Açılan oruçlar, yüzlerin gülümsemesi ve yapılan sohbetler içinde bulunduğumuz ayın manevi ayrıcalığını ortaya koyarken, iftar sofralarının birlikte daha anlamlandığı gerçeği gözler önüne serildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber