Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nde tercih yoğunluğu

Farklılıkları zenginlik olarak kabul eden, araştıran, sorgulayan, hukuka ve demokratik değerlere bağlı, dünyanın rekabetçi piyasalarında yer alacak mezunlar vermeyi amaçlayan Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nde tanıtım günleri devam ediyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Temmuz 2013 18:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nde tercih yoğunluğu

Hasan Kalyoncu Üniversitesi, yeni dönemde yeni öğrencileriyle çok daha güçlü bir üniversite olma hedefiyle tanıtım atağına geçti. Farklı dinlerin, dillerin, ırkların, kültürlerin ve medeniyetlerin harmanlandığı tarihi İpek Yolu'nun önemli bir kavşağı olan Gaziantep'te, 'Eğitim, araştırma ve yenilik' odaklı kurulan Hasan Kalyoncu Üniversitesi yine ilk günkü heyecan, tempo ve hızla yoluna devam ediyor.

Yeni tercih döneminin başlamasıyla birlikte üniversite adaylarına ve ailelerine eğitim olanakları, alanında uzman akademisyenler, deneyimli rehber hocaları ve kurumsal iletişim uzmanları tarafından tanıtılıyor. 18 Temmuz 2013 tarihine kadar devam edecek olan tanıtım günleri büyük ilgi görürken, Gaziantep dışında, Adana, Mersin, Kahramanmaraş, Adıyaman, Hatay ve diğer çevre illerinden gelen adaylara, uzmanlardan tercih danışmanlığı hizmeti verilerek, kampus, derslik ve laboratuarlar da gezdiriliyor.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isteyenler belirtilen tarihlerde her gün saat 12:40 Sanko Park Alışveriş Merkezi ve 13:00'da Gaziantep Üniversitesi'nden ring servisleriyle de kampusa ulaşabiliyor. Kampus ziyaretinin yanı sıra adaylar, www.hku.edu.tr web sitesinden bilgi sahibi olurken, [email protected] mail adresine ve 0342 211 80 80 numaralı telefonla da HKÜ Çağrı Merkezi'nden kurumsal iletişim uzmanlarına sorularını yöneltebiliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber