Dere yatağında kadın cesedi bulundu

Olay yerinde yapılan ilk incelemede kadının boğularak öldürüldüğü tespit edildi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 18 Temmuz 2013 14:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ELAZIĞ'ın Harput Mahallesi'nde dere yatağına gömülü olarak 35-40 yaşlarında kimliği henüz belirlenemeyen bir kadının cesedi bulundu. Boğulduktan sonra üzerindeki giysileri ile gömüldüğü belirlenen kadının kimliğini tespit çalışmaları sürüyor.

Harput Mahallesi'nde kırsal kesiminde hayvan otlatan bir çoban bir dere yatağında mezara benzer bir yer bulunca inceledi. Bu sırada topraktan dışarı çıkan bir el gören çoban, hemen durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma ekipleri olay yerinde dere yatağının kazılarak mezar açıldığını gördü. Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerine gelmesiyle açılan mezardan üzerinde tişört, eşofman ve bir ayakkabısı ile gömülü 35-40 yaşlarında bir kadının cesedi çıkarıldı. Olay yerinde yapılan ilk incelemede kadının boğularak öldürüldüğü tespit edildi.

TAŞLIK ALANI KAZAMAMIŞLAR

Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri bölgede yaptıkları araştırmada cesedin gömülü olduğu yere yaklaşık 800 metre mesafede diğer ayakkabıyı buldu. İncelemede, kadının önce buraya kazılacak mezara gömülmek istendiği ancak taşlık alan olduğu için mezarın kazılamadığı belirlendi. Bunun üzerine kadının sürüklenerek götürülüp dere yatağına kazılan mezara gömüldüğü tespit edildi.

Gömülü halde bulunan kadının cesedi otopsi yapılmak üzere Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne götürüldü. Jandarma ekipleri, olay yerinde detaylI bir inceleme yaparken, kadının kimliğini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber