Bu öğrencilere tatil yok

Hisarcık Anadolu Öğretmen Lisesi 11.Sınıf öğrencileri önümüzdeki yıl girecekleri YGS ve LYS sınavlarına okullarında Rehber Öğretmenlerinin hazırladıkları program çerçevesinde hazırlanıyorlar.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Temmuz 2013 13:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bu öğrencilere tatil yok

Hisarcık Anadolu Öğretmen Lisesi 11. Sınıf öğrencileri önümüzdeki yıl girecekleri YGS ve LYS sınavlarına okullarında Rehber Öğretmenlerinin hazırladıkları program çerçevesinde hazırlanıyorlar. İlçede ikamet eden ve 11. Sınıftan 12.Sınıfa geçen 8 öğrenci okulların tatil olmasıyla birlikte hafta içi her gün düzenli bir şekilde Hisarcık Anadolu Öğretmen Lisesine giderek burada Müdür Mehmet Ali Özdemir nezaretinde günde 3 saat ders çalışıyorlar.

Öğrencilerden Elif Bilgin, Matematik dersinden eksiklik duydukları konuları kendilerine Müdür Mehmet Ali Özdemir'in anlattığını ve soru çözümlerinde yardımcı olduğunu belirterek," Önümüzdeki yıl yapılacak olan YGS ve LYS sınavlarına en iyi şekilde hazırlanmak amacıyla Rehber Öğretmenlerimizin hazırladıkları program çerçevesinde her gün 3 saat ders çalışıp, test çözümü yapıyoruz. İki ay sonra da dershaneye başlayacağız. İnşallah önümüzdeki yıl hayalimizdeki bir üniversiteyi kazanırız. Bizlere konu anlatımında ve test çözümünde yardımcı olan Müdürümüz Mehmet Ali Özdemir'e ve programı hazırlayan Rehber Öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz." diye konuştu. -

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber