Üniversiteler tatili uzattı (Güncellendi)

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 07 Şubat 2006 15:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yurt genelinde etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle üniversiteler tatil sürelerini uzatma kararı aldı. Şimdiye kadar tatil açıklaması yapan üniversiteler şöyle:

HALİÇ ÜNİVERSİTESİ PERŞEMBE GÜNÜNE KADAR TATİL

Haliç Üniversitesi, kötü hava koşulları nedeniyle bugün saat 13.00'ten itibaren Perşembe gününe kadar eğitim ve öğretime ara verdi.
Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, 7-8 Şubat'ta gerçekleştirilmesi gereken bütünleme sınavlarının hangi tarihlerde yapılacağının Haliç Üniversitesi'nin web sayfasından duyurulacağı bildirildi.

 

BEYKENT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN AÇIKLAMA

Olumsuz hava koşulları nedeniyle üniversitemizin tüm kampüslerinde ön lisans, lisans ve yüksek lisans eğitimine 8 Şubat Çarşamba günü bir gün süre ile ara verilmiştir.

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ'NDEN AÇIKLAMA:

Değerli Öğrencilerimiz,

Olumsuz hava şartları zaman zaman Umuttepe Yerleşkesinde yolda aksamalara neden olmaktadır. Bütünleme sınavları için Dekanlıklara ve Okul Müdürlüklerine yetki verildi. Sınavlara olumsuz hava şartları nedeniyle giremeyen öğrencilerimize telafi sınavı yapılacaktır.

Umuttepe Yerleşkesine araçları ile çıkanların kış koşullarına göre tedbir almaları önemle rica olunur.

MARMARA ÜNİVERSİTESİ'NDE KAR TATİLİ

Marmara Üniversitesi'nde (MÜ), hava muhalefeti nedeniyle yarın eğitim ve öğretim yapılmayacağı bildirildi. MÜ'den konuya ilişkin yapılan açıklamada şöyle denildi:

''Hava muhalefeti nedeniyle ve Valiliğin uyarısı doğrultusunda Marmara Üniversitesi'nde eğitim ve öğretime 1 gün daha ara verilmiş olup, 8 Şubat 2006 Çarşamba günü yapılacak olan tüm sınavlar ve dersler ileri bir tarihe ertelenmiştir.''

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber