Genç gümrükçünün tayin sevinci yarıda kaldı

HATAY'dan Konya'ya atanan gümrük muhafaza memuru 25 yaşındaki Tuğba Karpuz, babasına ait kamyonetle taşınan eşyaları yolda alev aldı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 25 Temmuz 2013 12:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Genç gümrükçünün tayin sevinci yarıda kaldı

Alevler itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken eşyaların bir kısmı kullanılmaz hale geldi.

Yangın, saat 01.00 sıralarında Konya'nın Ereğli İlçesi'nde, Konya-Adana karayolunun şeker fabrikası yakınlarında meydana geldi. Kızının eşyalarını taşıyan 57 yaşındaki Salih Karpuz, yönetimindeki 42 SH 434 plakalı kamyonetin kasasından alevlerin yükseldiğini fark etti. Kamyoneti yolun kenarına park eden Karpuz, itfaiye haber verdi. Karpuz ve kızı Tuğba Karpuz, kendi imkanlarıyla yangını söndürmeye çalıştı. Bu sırada olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahale ederek söndürdü.

Hatay'dan Konya'ya atandığı için eşyalarını taşıdığı öğrenilen gümrük muhafaza memuru Tuğba Karpuz ve babası Salih Karpuz'un, alevlere müdahale sırasında ellerinde oluşan hafif yanıklar ise olay yerinde ambulansta tedavi edildi.

Yoldan geçen bir araçtan atılan sigara izmaritinin yangına neden olabileceği üzerinde duran polis, yanan eşyalar arasında genç gümrük muhafaza memurunun beylik tabancasını aradı. Tabanca bulunup Tuğba Karpuz'a teslim edildi. Eşyalar arasındaki Kuran'ı Kerim'in de bir kısmının yanması dikkat çekti.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber