Ambulans, kırmızı ışıkta geçince kazaya karıştı

Haber Giriş : 09 Şubat 2006 12:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eskişehir'de hasta taşıyan bir ambulans, kırmızı ışıkta geçmek isteyince kazaya karıştı. Maddi hasar meydana gelen ambulans, bir süre bekledikten sonra hastayı hastaneye götürdü.

Alınan bilgiye göre, Ahmet Biber, özel bir tıp merkezine ait ambulansla kanser hastası Mahmut Esat Akgün'ü(80) Eskişehir Osmangazi Üniversitesi(ESOGÜ) Tıp Fakültesi'ne götürmek üzere yola çıktı. Sirenlerini açan ambulans, Atatürk Bulvarı'ndaki kavşaktan kırmızı ışıkta geçmek istedi. Bu sırada 06 YHE 85 plakalı otomobili ile yeşil ışıkta yoluna devam eden Ahmet Yavuz'un ambulansı fark edememesi üzerine iki araç çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle iki araçta da küçük çaplı maddi hasar meydana geldi. Ölen ya da yaralananın olmadığı kazada olay yerine bir başka ambulans çağrıldı.

Polisin gerekli incelemeleri yapmasının ardından hasarlı ambulans diğer ambulansın gelmesini beklemeden hastayı ESOGÜ Tıp Fakültesine götürdü. Hasta Akgün'ü hastaneye bırakan ambulans daha sonra kaza yerine tekrar gelerek rapor işlemlerini yaptırdı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

zaman

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber