Ortaca Ak Parti Kadın Kolları'ndan veda ziyareti

Ortaca AK Parti Kadın Kolları Başkanı Muhlise Özcan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Mardin'e atanan İlçe Müdürü Selami Bıçakçı'yı ziyaret etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Temmuz 2013 08:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ortaca Ak Parti Kadın Kolları'ndan veda ziyareti

Üç yıl önce Dalaman Emniyet Müdürlüğü'nden Ortaca Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen ve Mardin Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü'ne tayin olan Selami Bıçakçı ile Ortaca Emniyet Müdür Yardımcılığından Muğla Emniyet Müdürlüğüne tayin olan Rahmi Atılır'ı makamlarında ziyaret eden Ortaca AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yaptıkları veda ziyaretinde konuşan Kadın Kolları Başkanı Muhlise Özcan;

Ortaca'da güvenli bir şekilde asayişe sağladınız için size çok teşekkür ediyorum. Bu ziyaretemiz hem veda ziyareti hem de teşekkür bazında ve ikisini bir arada olsun istedik. Umarım sizde ilçemizden memnun kalmışsınızdır. Yeni görevinde başarılar diler, orada da böyle başarılarınızın devamını dileriz. İnşallah ekip arkadaşlarınızla aynı başarıyı gösterirsiniz" dedi.

Emniyet Müdürü Selami Bıçakçı ise; " Önce bu nazik ziyaretiniz için teşekkür ederim. Bizler önce hizmet için görev yapıyoruz. Vatandaşlarımızı memnun etmek bizler için çok önemli. Sizlerin ağzından duymak bizler için büyük başarıdır. Ortacamız güzel ve güvenli bir yerdi. Bizde o güvenliğin devamını sağladık. Allaha çok şükür, Allah bizim yüzümüze baktı; yardım etti. Güzel günler geçirdik. Sıkıntılı işler bırakmadan buradan ayrılıyoruz. Burada sizlerin ve vatandaşlarımızın desteği çok çok önemlidir. Biz burada tek başımıza bu işe başarmamız mümkün değildir. Vatandaş desteği sizlerden de destek almadan bu işleri becermemiz, bu işlerin altından kalkmamız çok zordur. Biz insanların önceden nasıl hareket edeceğini bilemeyiz. İnsanlar bir bislik saçıyor, nasıl hareket edeceği belirlenemiyor. Biz bunları ön görüp ona göre tedbir alıp, insanların güvenliğini sağlamaya çalıştık. Ortaca bu açıdan çok güzel bir ilçe; biz buradan çok memnunuz. Gönlümüz artık burası için atacaktır. Ben daha önce 4 yıl Dalaman geçmişim vardır. İki ilçede 7 yıl ve Marmaris'te çalıştığım ile toplam 11 yıl burada çalışmış oldum. Artık Muğlalı hemşerilerinizdeniz. Memleketimizin diğer Bölgesinde Mardin'de ise elimizden geldiğince gücümüzün yettiğince çalışmağa gayret edeceğiz. Sizler bundan sonra her zaman bizim gönlümüzde olacaksınız" diye konuştu.

Emniyet Müdür Yardımcısı Rahmi Atılır'ıda ziyaret eden AK Parti Kadın Kolları Başkanı Muhlise Özcan ve Yönetim Kurulu Üyeleri de; Buradaki başarılarınızın devamını diler, aynı şekilde gideceğiz yerde de başarılar dileriz diyerek ziyaretlerini tamamladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber