Bakan Güler, sahurda ayakkabı boyacısının misafiri oldu

İÇİŞLERİ Bakanı Muammer Güler, seçim bölgesi, memleketi Mardin'de saat 01.30'da sokakları gezerek halkla sohbet ederek, sorunlarını dinledi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 27 Temmuz 2013 21:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bakan Güler, sahurda ayakkabı boyacısının misafiri oldu

Güler, sahurunu ayakkabı boyacısı Ömer Geçit'in evine konuk olarak yaptı.

Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey, Mardin Valisi Ahmet Cengiz, Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Vural Erol, Emniyet Müdürü Derviş Kara, AK Parti Mardin İl Başkanı İbrahim Fide ile birlikte memleketi Mardin'deki Diyarbakır Mahallesi'ndeki sokakları saat 01.30 sıralarında gezen İçişleri Bakanı Muammer Güler büyük ilgi gördü. Vatandaşlarla görüşüp sorunlarını dinleyen Bakan Güler, 4 çocuk babası, ayakkabı boyacısı Ömer Geçit'in evine sahur yemeği için misafir oldu. Toplu yapılan duadan sonra sahurunu aile fertleri ile birlikte yapan İçişleri Bakanı Muammer Güler, çocuklara da hem oyuncak hemde 100'er lira bayram harçlığı dağıttı.

Bakan Güler, saat 02.00 olmasına rağmen Mardinliler'in sokaklarda oturarak birbirleriyle sohbet ettiklerini bununda güven ve huzurun sağlanmasıyla gerçekleştiğini anlattı. Güler, şöyle dedi:

"Memleketim Mardin'de olmak güzel bir şey. Baksanıza gecenin bu kadar geç saatlerinde bile vatandaşlar sokaklarda sahur saatini birbiriyle sohbetler ederek bekliyor. Güven ve huzurun bulunduğu yerde mutluluk da olur, sevgi de olur. Yeter ki bir ilde huzur ve güvenin var olduğu bilinsin. İşte Mardin bu güzelliğe sahiptir. Huzur ve güven içindedir."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber