Çanakkaleli Demokrat Partililerden örnek davranış

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Tamış Köyü'nde yaşayan engelli bir vatandaşa Demokrat Parti üyeleri tekerlekli sandalye hediye etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Temmuz 2013 12:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çanakkaleli Demokrat Partililerden örnek davranış

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Tamış Köyü'nde yaşayan engelli bir vatandaşa Demokrat Parti üyeleri tekerlekli sandalye hediye etti. Ayvacık ilçesine bağlı Tamış Köyü'nde düzenlene iftara katılan partililer, iftardan sonra engelli bir vatandaşa tekerlekli sandalye hediye etiler. Ayvacık ilçesine bağlı Tamış Köyünde yaşayan ve tekerlekli sandalyeye ihtiyaç olduğu tespit edilen Mustafa Zehir'e Çanakkale Demokrat Parti İl Başkanı Melih Fenercigil ve Ayvacık Demokrat Parti İlçe Başkanı Bülent Demirsoy tarafından bir tekerlekli sandalye hediye edildi. Birçok yere talebimi iletmeme rağmen ilgilenen olmadığı söyleyen Mustafa Zehir, "Bana bu hediyeyi veren herkese teşekkür ediyorum. Beni çok mutlu ettiler" dedi.

Tamış Köyünde düzenlene iftar yemeğine ise Demokrat Parti Çanakkale İl Başkanı Melih Fenercigil, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Kavşar, Ayvacık İlçe Başkanı Bülent Demirsoy ve Ezine İlçe Başkanı Av.Zühtü Şansal Erdil de katıldı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber