Bayramda havayoluna büyük talep var

Ramazan Bayramı nedeniyle havayolu şirketleri yurtiçi ve yurtdışı ek seferler düzenleyecek.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 30 Temmuz 2013 18:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bayramda yolculardan gelen talepler üzerine Türk Hava Yolları, Pegasus, Atlasjet ve Onur Hava Yolları'nın normal seferlerine ek uçuşlar gerçekleştireceği bildirldi.

Türk Hava Yolları Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamada, mevcut tarifeli seferlerine ek 61 ilave sefer koyulduğu belirtildi. Yapılan açıklamada THY Antalya, Bodrum, Dalaman, izmir, Trabzon meydanlarına ek seferler planladı. Ayrıca THY, Adana ve İzmir'e 2, Antalya'ya 12, Trabzon'a 3, Dalaman'a 17 ve gözde tatil beldesi Bodrum'a 23 ek sefer yapacak.

Mısır'ın Sharm el Sheikh, Hurghada ve İskenderiye kentlerine uçuşlarda vize problemi yaşanıyordu. Sorunun dünden bu yana giderilmesi üzerine THY, bu kentlerde yapacağı uçuşlarda yolcuların sınırlarda yeinden vize alabilecek olmaları nedeniyle, bayramdaki seferlerine normal devam edecek.

Atlasjet Hava Yolları ise Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne iki ek sefer düzenlerken Onur Hava Yolları da İzmir, Dalaman, Antalya, Bodrum ve KKTC hatlarında geniş gövdeli uçaklarıyla koltuk kapasitesini artırarak hizmet verecek.

Bu arada Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amirliği'de bayram süresince yaşanacak yoğunluk nedeniyle yolcuların rahat seyahat edebilmesi için tüm önlemlerin alındığını bildirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber