Kahta Belediyesi'nden bayram öncesi çalışanlarına banka promosyonu

Adıyaman'ın Kahta İlçesinde belediyede çalışan işçi ve memurlar banka promosyonu sevinci yaşadı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Ağustos 2013 19:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kahta Belediyesi'nden bayram öncesi çalışanlarına banka promosyonu

Kahta Belediyesi Konferans Salonundaki banka promosyonu dağıtımına Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, AK Parti İlçe Başkanı Reşat Turanlı, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Bem-Bir-Sen Kahta Temsilcisi Baki Güzel, banka temsilcileri, belediyede çalışan işçi ve memurlar katıldı.

Çalışanlara banka promosyonlarını dağıtmadan önce bir konuşma yapan Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, çalışanlara her zaman değer verdiklerini ifade ederek, "Biz sizin hakkınızı sonuna kadar vermeye devam edeceğiz. Bu para sizin hakkınızdır ve biz de tüm hakkınızı size veriyoruz. Benim sizden bir ricam var. Bu para maaş dışında olan bir şey olduğu için özellikle aileniz için harcamanızı istiyorum. Tabi maaşınızı da aileniz için harcıyorsunuz ama özellikle bu banka promosyonunu eşinize ve çocuklarınıza verirseniz gerçekten çok mutlu olurum. Ayrıca uzun zamandır sizlerle birlikte çalışıyoruz. Hepinizden memnunum. Allah hepinizden razı olsun. Ben çalışanlarımı asla kırmadım ama yine de eğer bilmeden kırdıklarım varsa hakkını helal etsin. Benim hakkım varsa size helal hoş olsun" dedi.

Bem-Bir-Sen Kahta Temsilcisi Baki Güzel'de yaptığı konuşmada, Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı'nın geldiği günden itibaren çalışanların hakkını sonuna kadar savunduğunu ifade ederek, "Allah kendisinden razı olsun. bu güne kadar bize her türlü desteği verdi. Çalışanların en ufak alacağı bile kalmadı. Maaşlara da tatminkar bir zam yaptı. Kendisine arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum" dedi.

Yapılan konuşmanın ardından çalışanlara banka promosyonları çalışanlara Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, Ben-Bir-Sen Kahta Temsilcisi Baki Güzel ve banka yetkilileri tarafından verildi. Toplamda 185 çalışana kişi başı bin 250 Türk Lirası olmak üzere 231 Bin 250 Türk Lirası dağıtıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber