Kazada kızı ve torunlarının öldüğünü sanan anne sinir krizi geçirdi

Sinop'da takla atarak uçuruma yuvarlanan otomobilin sürücüsü 35 yaşındaki Gülçin Bulca ile 11 yaşındaki oğlu Murat Alp Tolun ve 12 yaşındaki kızı Zeynep Tolun yaralandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 02 Ağustos 2013 23:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sinop'da takla atarak uçuruma yuvarlanan otomobilin sürücüsü 35 yaşındaki Gülçin Bulca ile 11 yaşındaki oğlu Murat Alp Tolun ve 12 yaşındaki kızı Zeynep Tolun yaralandı. Kızı ve torunlarının kazada öldüğünü sanan anne, sinir krizi geçirdi.

Kaza, bugün saat 14.30 sıralarında, Boyabat yolu drenaj tüneli yakınlarında meydana geldi. İstanbul'dan ailesine Bayram sürprizi yapmak üzere Sinop'a gelen 35 yaşındaki Gülçin Bulca yönetimindeki 34 HOF 59 plakalı otomobil, Boyabat yolunun 28'inci kilometresinde sürücünün dikkatsizliği sonucu yoldan çıkarak 25 metre yükseklikten uçuruma yuvarlandı. Otomobilde bulunan Gülçin Bulca ile oğlu Murat Alp Tolun ve kızı Zeynep Tolun yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Sinop Atatürk Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Kazayı öğrenen Gülçin Bulca'nın adları öğrenilemeyen anne ve babası olay yerine geldi. Kızı ve torunlarının öldüğünü düşünen anne, sinir krizi geçirdi. "Ah yavrularım; nasıl uçtunuz buraya?" diye ağlayan anneyi polisler sakinleştirmeye çalıştı. Daha sonra hastanedeki kızıyla telefonda konuşan acılı anne, yaralıların durumlarının iyi olduğunu öğrenince vakit geçirmeden ziyaretlerine gitti.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber