Eskişehir kazada ölen inşaat teknikeri Eskişehir'de toprağa verildi

Bilecik-bozüyük karayolunun 18'inci kilometresindeki Naldöken Kavşağı'nda önceki gün meydana gelen kazada, Ertan Maksut ile Timuçin Kızılırmak yol kenarına park ettikleri 34 US 2551 plakalı otomobilden inip YHT hattı çalışmalarını izlemeye başladı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 04 Ağustos 2013 09:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Eskişehir kazada ölen inşaat teknikeri Eskişehir'de toprağa verildi

Bilecik-bozüyük karayolunun 18'inci kilometresindeki Naldöken Kavşağı'nda önceki gün meydana gelen kazada, Ertan Maksut ile Timuçin Kızılırmak yol kenarına park ettikleri 34 US 2551 plakalı otomobilden inip YHT hattı çalışmalarını izlemeye başladı. Bu sırada Bozüyük yönüne giden 47 yaşındaki Zafer Kapucu yönetimindeki 34 DH 6299 plakalı kamyon, park halinde duran otomobile çarptı. Kamyonun çarptığı otomobilin yanında duran Timuçin Kızılırmak ve Ertan Maksut otomobil ile bariyerlerin arasına sıkıştı.

Ağır yaralanan Kızılırmak ile Maksut ambulanslarla Bozüyük Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Jeoloji yüksek mühendisi Timuçin Kızılmak burada doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak öldü, inşaat teknikeri Ertan Maksut ise sevk edildiği Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

Evli ve 2 çocuk babası 47 yaşındaki inşaat teknikeri Ertan Maksut için bugün Eskişehir'in Alanönü Mahallesi'ndeki Havacılar Camii'nde tören düzenlendi. Cenaze törenine Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Çetingül, Maksut'un yakınları ile çok sayıda kişi katıldı.

EŞİ TABUTA SARILIP AĞLADI

Ertan Maksut'un Eskişehir 1'inci Sulh Ceza Mahkemesi Yazıişleri Müdürü olan eşi Gönül Maksut törende gözyaşlarına hakim olamadı. Gönül Maksut, eşinin tabutuna sarılıp ağladı.

Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Ertan Maksut'un cenazesi Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Asri ezarlığı'na götürülerek gözyaşları içinde toprağa verildi.

Kazada ölen jeoloji yüksek mühendisi Timuçin Kızılırmak'ın cenazesi de memleketi Düzce'de toprağa verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber