Didim polisine araç desteği

Didim Toplum Destekli Huzur ve Güvenliği Güçlendirme Destekleme, Kalkındırma ve Yaşatma Derneği, Didim Ticaret Odası ile ilçedeki bazı işletme ve hayırseverlerin katkılarıyla alınan araç Didim İlçe Emniyet Müdürlüğüne teslim edildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Ağustos 2013 18:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Didim polisine araç desteği

Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesine bir adet yeni araç kazandırıldı. Didim Toplum Destekli Huzur ve Güvenliği Güçlendirme Destekleme, Kalkındırma ve Yaşatma Derneği, Didim Ticaret Odası ile ilçedeki bazı işletme ve hayırseverlerin katkılarıyla alınan 2013 model Ford Connect marka araç, İlçe Emniyet Müdürlüğünden düzenlenen törenle teslim edildi.

Düzenlenen törene Didim İlçe Emniyet Müdürü Sinan Ergen, Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver, Dernek Başkanı Özgür Yavuzyılmaz ve Dernek Başkan yardımcısı Ali Turan katıldı.Teslim töreninden konuşan Dernek Başkanı Özgür Yavuzyılmaz aracın hayırlı olması temennisinde bulunarak çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver ise İlçede MOBESE kurulması noktasında oda olarak destek verdiklerini hatırlatarak "İlçemizin sürekli büyüyen ve gelişen bir yapıda; bu noktada emniyetimize araç sayısındaki artış bir zaruriyet haline geldi. Bizde oda olarak destek olduk."dedi.

Didim İlçe Emniyet Müdürü Sinan Ergen ise teslim töreninde yaptığı konuşmasında Ticaret Odasının 15 Bin TL, ilçedeki bazı işletmelerin ve hayırseverlerin ise değişik miktarlarda yardımı olduğunu belirterek, Dernek vasıtasıyla aracın alındığını söyledi. Ergen İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak Derneğe ve derneğe bağışlarını esirgemeyen kurum, kuruluş ve vatandaşlara teşekkür etti.

Tören sonrasında aracın anahtarı temsili olarak Emniyet Müdürü Ergen'e teslim edildi.

Son alınan araçla Didim İlçe Emniyet Müdürlüğündeki araç sayısının motosikletle birlikte 28'e ulaştığı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber