Ölüm doğum gününde yakaladı

Marmaris'te hatta bakım yapan elektrik teknisyeni, direkte çalıştığı sırada dengesini kaybederek düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Ağustos 2013 11:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ölüm doğum gününde yakaladı

Marmaris'te hatta bakım yapan elektrik teknisyeni, direkte çalıştığı sırada dengesini kaybederek düşmesi sonucu hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre; Bir elektrik bakım onarım firmasında teknisyen olarak görev yapan Aydın'ın İncirliova ilçesinden Osman Çelik (29),elektrik hatlarının bakımı için Marmaris'e bağlı Bayır Köyü'ne gitti. Bakım için Elektrik direğine çıkan Çelik, çalıştığı sırada dengesini kaybedip yaklaşık 7 metre yükseklikten yere çakıldı. Çelik'in düştüğünü gören iş arkadaşları hemen yardımına koştu ancak başından ağır darbe alan genç teknisyen olay yerinde hayatını kaybetti. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlatırken Çelik'in cenazesi Jandarma ve savcılık işlemlerinin ardından kesin ölüm raporu için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Osman Çelik'in ölümü, mesai arkadaşlarını üzüntüye boğarken, genç işçinin bugün doğum günü olduğu öğrenildi. Evli ve bir yaşında oğlu olan Osman Çelik'in cenazesinin otopsinin ardından bugün memleketi Aydın'a gönderilmesi bekleniyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. -

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber