Kuruçeşme'de otomobil ile çarpışan motosikletli hayatını kaybetti

BEŞİKTAŞ Kuruçeşme'de, karşı yönden gelen BMW marka otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü Can Zarb, olay yerinde hayatını kaybetti.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 07 Ağustos 2013 20:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kuruçeşme'de otomobil ile çarpışan motosikletli hayatını kaybetti

Motosiklette bulunan Gallisaid Demaugnae ise ağır yaralandı. Uzun süre şok yaşayan otomobilin sürücüsü 67 yaşındaki Semra Ö. ise gözaltına alındı.

Kuruçeşme'deki Muallim Naci Caddesi üzerinde, 14.30 sıralarında meydana gelen kazada iddiaya göre Emirgan yönüne giden 34 EY 6096 plakalı BMW marka otomobilin sürücüsü Semra Ö., yolun solunda bulunan benzinliğe girmek için ani dönüş yaptı. Bu sırada Ortaköy yönüne seyir eden 24 yaşındaki Can Zarb otomobille çarpıştı.

Motosiklet sürücüsü kaza sırasında sırasında fırlayarak önce otomobilin ön camına çarptı. Ardından da yere düştü. Yanında bulunan 23 yaşındaki Gallisaid Demaugnae ise yere savrularak yaralandı. Kazayı görenlerin bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Ancak motosikletin sürücüsü Can Zarb'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada ağır yaralanan Gallisaid Demaugnae ise ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Şok yaşayan otomobil sürücüsü Semra Ö., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Kazanın yaşandığı sırada motosikletin arkasında ilerlediğini söyleyen bir sürücü, “Ben arkadan otomobilimle gelirken motosiklet normal yolunda seyrediyordu. Kadın bölünmüş yoldan bir anda buraya atlamaya çalıştı. Ve sol taraftan kafadan girdiler. Ambulans 10 dakika sonra geldi. Yanına gittiğimde çocuk yaşıyordu. Biraz ses verdi, titredi. Nabzına baktım, gelip gitti. Tamamen gitti sonra” diye konuştu.

Kaza sonrası cadde kısa süreliğine her iki yönlü trafiğe kapatıldı. Can Zarb'ın olay yerindeki cesedi savcılığın talimatıyla İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kazaya karışan araçlar da olay yerine çağrılan çekiciler tarafından kaldırıldı. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından belediye yol yıkandıktan sonra yeniden trafiğe açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber