Hisarcık Kaymakamı Bedir Deveci uğurlandı

Hisarcık Kaymakam vekili Bedir Deveci'nin Kastamonu'nun Bozkurt ilçesi Kaymakam vekilliğine atamasının gerçekleşmesi nedeniyle Hisarcık ilçesinden ayrıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Ağustos 2013 19:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hisarcık Kaymakamı Bedir Deveci uğurlandı

Cumhuriyet meydanındaki Hükümet binası önünde protokol üyeleri ve ilçe halkıyla vedalaşan Kaymakam Bedir Deveci'ye daha sonra kalabalık bir grup araçlarıyla konvoy halinde Aşağı Yoncaağaç köyü yol ayrımına kadar eşlik etti.

Görev yaptığı üç ay gibi kısa bir sürede ilçeye alıştığını vurgulayan Kaymakam Deveci," Burada kurum amirlerinden, daire amirlerinden ve vatandaşlardan çok şey öğrendim. Hisarcık ilçesinin kendine özgü bir potansiyeli var, ama yeterince değerlendirilememiş, ileride daha iyi, daha güzel olabilir. Bizler ilçede kısa sürede kaldığımız için fazla bir şey değiştiremeyiz, sadece devam eden yatırımları takip edebiliriz. İnşallah bizden sonra gelecek ve ilçede 2-3 yıl kalacak olan kaymakam arkadaşımız daha iyi hizmetler yapar. İlçe ve yöre halkı haklarını helal etsinler." diye konuştu.

Uğurlama töreninde Kaymakam Bedir Deveci'ye Belediye Başkanı Mehmet Akbaş çini tabak, AK Parti Hisarcık İlçe Başkanı Fatih Çalışkan ise çini fincan takımı hediye etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber