TEM'de trafik adım adım ilerliyor

Bayram tatilini İstanbul dışında geçirenlerin dönüşleri devam ederken, TEM'in İstanbul yönünde bazı bölgelerde trafik neredeyse adım adım ilerliyor.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 11 Ağustos 2013 14:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
TEM'de trafik adım adım ilerliyor

Buna karşılık aynı yolun İstanbul'dan İzmit'e geliş istikametinde ise araç sayısı yok denecek kadar az.

İki yıl önce Kocaeli Valiliği'nin önerisiyle bayram dönüşü trafiği rahatlatmak için TEM'in her iki yönü de İstanbul yönüne açılırken, İstanbul'dan gelen araçlar da Gebze'den itibaren D-100 karayoluna yönlendirilmişti. Ancak bir kez uygulanan bu yöntemden daha sonra vazgeçilmişti.

Bolu Dağı Tünelinde Trafik Yoğunlaşıyor

Türkiye'nin önemli geçiş güzergahlarından Bolu Dağı Tüneli'nde Ramazan Bayramı tatilinden dönen sürücüler yoğunluğa neden oldu.

Trafikteki yoğunluk giderek artmaya başladı. Hafta sonu tatilleri ile beraber 5 günlük Ramazan Bayramı'nın ardından yola çıkan tatilciler, TEM Otoyolu'nda araç yoğunluğuna neden oldu. Sabah saatlerinde yurdun çeşitli bölgelerinde yola koyulan tatilciler, öğle saatlerinde Bolu'ya ulaştı. TEM Otoyolu'nun Bolu Dağı Tüneli'nde araç yoğunluğu artmaya başlarken, sürücüler yavaş seyretti. Bolu Dağı'nda bulunan dinlenme tesislerinde park alanlarının hınca hınç dolduğu gözlenirken, tünel çıkışında da manzara değişmedi. Ankara'dan İstanbul istikametine gidiş yönünde yoğun araç trafiği gözlenirken, sürücüler elektronik uyarı levhalarıyla yavaş gitmeleri ve hız limitini aşmamaları konusunda uyarıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber