Kentten ayrılamayanlar bayramı Optimum'da yaşadı

Hava sıcaklığının 40 dereceyi geçtiği Adana'da, sıcaktan bunalanlar bayram tatilini de fırsat bilerek deniz ve yaylalara akın ederken, kentte kalanların adresi ise Optimum Outlet Adana Alışveriş ve Eğlence Merkezi oldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Ağustos 2013 09:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kentten ayrılamayanlar bayramı Optimum'da yaşadı

Açılış saatinden önce kapıda yoğun bir kalabalık oluşturan vatandaşlar, serin ve nezih bir ortamda bayramın tadını çıkardılar.

Sadece Adana il merkezi değil çevre il ve ilçelerden gelen bayram ziyaretçilerini de konuk eden Optimum, küçük ziyaretçilerini de bayram sürprizi ile karşıladı. Maskot karakterlerin alışveriş merkezinin tüm katlarını gezerek çocuklara bayram hediyeleri dağıttığı Optimmum'a gelen herkes mutlu oldu.

Modern mimarisi, geniş alternatifli alışveriş seçenekleri, Seyhan Nehri, Taşköprü, Merkez Park ve Sabancı Merkez Cami manzaralı terası ile, dünya mutfaklarından tatların sunulduğu yiyecek-içecek alanlarını bir arada bulunduran alışveriş merkezinde, çocuklar hediyelerle mutlu olurken, aileleri de eş ve dostlarıyla eşsiz manzalı terasta hoşça vakit geçirdiler.

Sadece Adana'ya değil, Tarsus, Mersin, Hatay ve Niğde gibi bölgelere yakınlığı ile müşteri profilini daha da zenginleştiren Adana Optimum Outlet, bölgenin en büyük buz pistine sahip olmasının yanı sıra; 12 kulvarlı bowling salonu, Fun Gate lazer salonu ve 10 salonlu sinema merkezi ile de bölge halkına hizmet veriyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber