Hırsızlardan öğrencilere tuvalet eziyeti

Haber Giriş : 15 Şubat 2006 09:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İZMİR'in Konak İlçesi'nde, kimliği belirsiz 3 hırsızın Fatih Mehmet İlköğretim Okulu'ndaki tuvaletlerin aliminyum kapı ve pencerelerini çalması kız öğrencilere tuvalet eziyeti yaşattı. Okuldaki yaklaşık 500 kız öğrenci, hırsızların kapısını sökemedikleri tek tuvaletin önünde uzun kuyruk oluşturup, dakikalarca sıra beklemeye başladı.
Öğrencilere tuvalet eziyeti çektiren olay, geçen pazar günü saat 16.00 sıralarında 702 sokak 42 numarada bulunan Fatih Mehmet İlköğretim Okulu'nda meydana geldi. Okul bahçesinde top oynayan öğrencilere aldırış etmeyen kimliği belirsiz 3 erkek, bahçedeki tuvalet binasının kız bölümünün asma kilidini kırdıktan sora içeriye girdi. Tuvalet içindeki 7 kabinden 6'sının alimunyum kapı ve pencerelerini getirdikleri kamyonete yükledi. Tuvalette sökmeye çalıştıkları bazı lavaboları da kıran hırsızlar, daha sonra kamyonetle kaçarak kayıplara karıştı. Vatandaşların hırsızlık olayını polis ekiplerine bildirmesinin ardından ekipler alarma geçti. Çevre sokaklarda alınan önlemlere va yapılan araştırmalara rağmen hırsızlar bulunamadı.

KIZLARDAN TUVALET SIRASI
Hırsızlık olayının ardından Fatih Mehmet İlköğretim Okulu'ndaki kız öğrenciler için tuvalet eziyeti başladı. Okuldaki yaklaşık 500 kız öğrenci, hırsızların kapısını sökemedikleri için bıraktıkları sadece bir tane tuvaleti kullanmak zorunda kaldı. Teneffüs saatlerinde tuvalet önünde sıra kapmak için yarışan kız öğrenciler uzun tuvalet kuyruğunda dakikalarca beklemeye başladı. Olaya tepki gösteren bazı küçük öğrenciler, ?Hırsızlık yapanların da bir yakını okulda okuyordur. Bu işkenceyi yaşatmalarını kınıyoruz'' dedi.

Olaydan sonra tuvalette ipucu ve parmak izi araştırması yapan pois ekipleri, güpegündüz yapılan hırsızlık olayında görgü tanığı bulamadı. Polis ekiplerinin hırsızların kimliklerini belirleyip yakalamak için başlattıkları soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

milliyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber