Duaları ezberledi kupasını aldı

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde yaz kuran kursu öğrencisi Fatih Demiral (10) birçok sure ve duayı ezberleyerek kupa ve madalyasını aldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Ağustos 2013 13:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Duaları ezberledi kupasını aldı

Lapseki İlçe Spor Müdür vekili Cihat Gündüz'ün yaz kuran kurslarını gezerek namaz surelerini ve önemli duaları ezberleyenlere kupa ve madalya vereceğini duyurdu. Bu kapsamda Lapseki ilçesinde altmış farklı Kuran Kursunda eğitim gören öğrenciler aralıksız çalışmalara başladı. Bayram tatilini de iyi değerlendiren 4. sınıf öğrencisi Fatih Demiral (10), Lapseki Müftüsü Remzi Karadoğan'a müracaat ederek namaz sure ve dualarını ezberlediğini beyan etti. Lapseki ilçe Spor Müdür vekili Cihat Gündüz Fatih Demiral ile birlikte Lapseki Müftülüğü makamında çıktı. Burada kısa bir imtihandan geçen Fatih Demiral (10) İlçe Müftüsü Remzi Karadoğan tarafından Kuranı Kerim ile ödüllendirilirken, ilçe Spor Müdür vekili Cihat Gündüz ise kupa, başarı madalyası ve futbol topu hediye etti. Remzi Karadoğan yaptığı açıklamada, "Fatih Demiral Kuranı Kerimi okuduğunu beyan ederek kurumumuza müracaat etti. Bizler kendisine bu başarısından dolayı Kuranı Kerim hediye ettik. İlçe Spor Müdür vekilimiz Cihat Gündüz ise kupa ve madalya ile teşvikin önünü açıyor. Fatih kardeşimize de hayatında başarılar diliyoruz" dedi.

İlçe Spor Müdür vekili Cihat Gündüz ise, "Yaz Kuran Kursları kapsamında Kuranı Kerim okuyan, namaz surelerini ve dualarını ezberleyen kardeşlerimize Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü olarak Müftümüzün görüşüyle bir organizasyon düzenledik. Bu çocuklarımızı teşvik etmek açısından kupa, madalya ve futbol topu hediye ettik. Fatih kardeşimiz on yaşında ve namaz surelerini ezbere biliyor. Bu tip organizasyonlara Gençlik ve Spor Müdürlüğü olarak katkıda bulunarak çocuklarımızın Kuranı Kerimi öğrenmelerinde yardımcı olmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber