Girişimcilik kayıtları başladı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Kalkınma Ajansı ve KOSGEB işbirliğiyle düzenlediği Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri ile iş fikirlerini hayata geçirmeyi sürdürüyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Ağustos 2013 16:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Girişimcilik kayıtları başladı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Kalkınma Ajansı ve KOSGEB işbirliğiyle düzenlediği Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri ile iş fikirlerini hayata geçirmeyi sürdürüyor. Girişimcilik Eğitimleri'nde ilk 5 programın başarıyla tamamlandığını belirten Türker Vardar, “6'ncı programımız Eylül ayında başlıyor. Daha güzel günlere birlikte adım atalım. Ön kayıtlarımız www.sakarya.bel.tr de başladı” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Kalkınma Ajansı ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri ile iş fikirleri hayata geçiyor. “Sakarya Girişimci Oluyor” projesi hakkında açıklamalarda bulunan Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Türker Vardar, projeye gösterilen ilgiden dolayı vatandaşlara teşekkür etti. 6'ncı program için ön kayıtların başladığını duyuran Vardar, “Proje kapsamında 2012 yılı Şubat ayından itibaren 5 program düzenleyerek 300'ü aşkın vatandaşımızın girişimci olmasına katkı sağladık. 6'ncı programımız için ön kayıtlarımız başladı” diye konuştu.

Proje hakkında bilgiler veren Türker Vardar, “Ücretsiz olarak düzenlenecek 70 saatlik girişimcilik eğitiminden sertifika alan girişimciler, 30 bin TL hibe, işlerini kurduktan 1 yıl sonra, 2 yılı ödemesiz olmak üzere 36 ay vade ile faizsiz 70 bin TL kredi kullanabilme hakkına sahip olacak. Belediyemizin kurumsal web sitesi www.sakarya.bel.tr adresinden yapılan kayıt sonrası Eylül ayında eğitimlerimiz başlayacak. Daha güzel günlere birlikte adım atalım. Tüm girişimci adaylarımızı programımıza bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber