Damat kurbanı çift toprağa verildi

Olayda hayatlarını kaybeden Behiç ve Cemile Zengin için bugün Alan Köyü’nde cenaze töreni düzenlendi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 12 Ağustos 2013 21:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Damat kurbanı çift toprağa verildi

SAMSUN'un Salıpazarı İlçesi'nde dün damatları 31 yaşındaki Burhan Akar, tarafından kurşunlanarak öldürülen 48 yaşındeki Behiç Zengin ve eşi 47 yaşındaki Cemile Zengin son yolculuklarına uğurlandı.

Salıpazarı İlçesi'nde meydana gelen olayda, damadı Burhan Akar'ı telefonla arayan Behiç Zengin, torunlarını sevmesi için evine getirmesini istedi. Ancak Akar, işi olduğunu söyleyerek telefonda kayınpederiyle tartıştı. Bunun üzerine Behice Akar da babasıyla tartışan eşiyle kavga etti. Eşini döven Burhan Akar, öfkeyle kayınpederinin evine gitti. Burada da kayınpederi Behiç Zengin ile tartışan Akar, tabancayla önce kayınpederini ardından kayınvalidesi Cemile Zengin'i ve baldızı 20 yaşındaki Beyhan Zengin'i vurdu.

Behiç ve Cemile Zengin olay yerinde hayatını kaybederken, Beyhan Zengin elinden yaralandı. Burhan Akar, cinayetin ardından Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığı'na giderek teslim olurken, Beyhan Zengin hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi.

İMAMDAN UYARI

Olayda hayatlarını kaybeden Behiç ve Cemile Zengin için bugün Alan Köyü'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeler önce Zengin çiftinin evlerine götürüldü. Burada 4 çocuğu, akbaları ve komşularından helallik alındı. Daha sonra cenazeler Alan Köyü Merkez Camii'ne götürüldü. Öğle namazından sonra kılınan cenaze namazı öncesinde konuşma yapan imam, cemaate birini öldürmenin dini açıdan günahını anlatırken, vatandaşları yanlış tutumlarda bulunmamaları konusunda uyardı. Öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Zengin çifti, köy mezarlığındaki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber