Bir evden 4 silah çıktı

MALTEPE'de son iki haftada 10 kişinin yaralandığı olaylar zinciriyle ilgili aldığı ihbarı değerlendiren polis Gülsuyu mahallesinde bir eve baskın yaptı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 13 Ağustos 2013 11:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bir evden 4 silah çıktı

Baskında evde bir av tüfeği ile 3 tabanca bulundu. Baskın sırasında evde bulunan Ömer T. polis tarafından gözaltına alındı. Yaralama olaylarıyla bir ilgisinin bulunmadığını söyleyen Ömer T. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Maltepe, Gülsuyu ve Gülensu mahallelerinde uyuşturucu satışı yüzünden çıkan olaylar sırasında 10 kişi çeşitli yerlerinden tabancayla yaralanmıştı. Olayların ardından çevre halkı düzenlediği yürüyüşlerle yaralama olaylarının uyuşturucu ticareti yüzünden meydana geldiğini iddia ederek polisi göreve çağırmıştı. Yaralama olayları ile ilgili soruşturma sürürken gelen bir telefon ihbarı dün polisi harekete geçirdi. İhbarcı yaralama olaylarını gerçekleştiren kişi olarak Ömer T.'nin ismini vererek adresini yazdırdı. Hemen harekete geçen polis ekipleri ihbarcının söylediği eve baskın yaptı. Baskın düzenlenen evde yapılan aramada bir av tüfeği ile 3 tabanca ele geçirilirken Ömer T. de gözaltına alındı.

Cinayet Büro Amirliğine getirilen Ömer T. yaralama olaylarıyla bir ilgisinin bulunmadığını tabancalardan birinin arkadaşına diğerlerinin ise kendisine ait olduğunu söyledi. Kriminal polis laboratuarına gönderilen silahların yapılan incelemesinde 10 kişinin yaralandığı olaylarda kullanılmadığı tespit edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan Ömer T. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber