Kartepe'nin parklarına kameralı takip

Kartepe Belediyesi ilçedeki parklara kamera sistemi kurarak çocukların daha güvenli ve huzurlu bir şekilde vakit geçirmelerini sağlamak için 24 saat süre ile izlemeye aldı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ağustos 2013 16:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kartepe'nin parklarına kameralı takip

Kartepe Belediyesi ilçedeki parklara kamera sistemi kurarak çocukların daha güvenli ve huzurlu bir şekilde vakit geçirmelerini sağlamak için 24 saat süre ile izlemeye aldı.

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, ilçeye kazandırdıkları oyun ve dinlence alanlarına verilen zararların önüne geçmek ve yaşanacak olumsuzlukları tespit etmek amacıyla kamera sistemi kurdurdu.

Kartepe Belediyesi ilçe halkının oyun, dinlence, yaşam ve spor alanlarındaki güvenliği ve huzuru için bir dizi tedbir aldı. Bu kapsamda Bilgi İşlem Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün koordineli bir çalışma ile ilçedeki parklara kamera sistemi yerleştirmeye başladı. Parklar gün boyu merkezde görev yapan Zabıta Müdürlüğü Ekipleri tarafından kesintisiz olarak izleniyor.

Oyun ve dinlence alanlarına verilen zararların ve olası olumsuzlukların önüne geçmek için parklar 24 saat süre ile izlenecek. Parklardaki olumsuzluklara gerekli müdahale için emniyet yetkilileri haberdar edilmesi sağlanacak. İnternet aracılığıyla kullanılan sistem sayesinde parkların genel durumları, güvenliği izlenip gerekli müdahalede bulunulabilinecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber