Van'da silahlı kavga: 1 ölü, 7 yaralı

VAN merkeze bağlı Derebey Köyü'nde ot bırakma yeri konusunda çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybederken, 2 ayrı aileden 7 kişi yaralandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 13 Ağustos 2013 21:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Van'da silahlı kavga: 1 ölü, 7 yaralı

Yaralılar kentteki hastanelerde tedavi altına alındı.

Silahlı kavga, bugün saat 16.00 sıralarında Van'a yaklaşık 40 kilometre uzaklıkta bulunan Derebey Köyü'nde meydana geldi. Aynı köyde yaşayan Köseoğoğulları ile Gencay aileleri arasında arazi ve ot barakma yeri konusunda tartışma çıktı. Çıkan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Gencay ailesinden 2 kişinin tabancalı saldırısı sonucu 58 yaşındaki Sadullah ile 60 yaşındaki ağabeyi Sadri Köseoğlu ve yakın akrabaları olan 27 yaşındaki Barış, askerden izne geldiği belirtilen 21 yaşındaki Adem, 14 yaşındaki Ayşe ve 30 yaşındaki Ahmet Köseoğlu yaralandı.

Yaralılar köylüler ve olay yerine çağrılan ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Sadullah Köseoğlu kaldırıldığı Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybederken, diğer yaralılar ise aynı hastanede tedavi altına alındı.

Kavgada silah kullandıkları ileri sürülen ve atılan taşlarla yaralanan Sadrettin Gencay ile Reşat Gencay, Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Polis hastane çevresinde, jandarma ise köyde geniş güvenlik önlemi alırken, konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber