15 Ağustos 2013'den önemli gündem başlıkları

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkmenistan'a gidecek.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 15 Ağustos 2013 09:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

1- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Azerbaycan'da

- Gül, Türk Dili Konuşan Ülkeler İşbirliği Konseyi 3. Zirvesi'ne katılmak üzere bulunduğu Gebele'de, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Kırgızistan Devlet Başkanı Almazbek Atambayev ile ayrı ayrı görüşecek.

- Zirve katılımcıları için Gebele Haydar Aliyev Medeniyet Merkezi'nde düzenlenen konseri izleyecek Gül, konuk cumhurbaşkanları onuruna verilen akşam yemeğine katılacak. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, temaslarında Cumhurbaşkanı Gül'e eşlik edecek.

2- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkmenistan'a gidecek.

- Bakanlar Zafer Çağlayan ve Taner Yıldız, temaslarında Başbakan Erdoğan'a eşlik edecek.

3- Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Kırgızistan Başbakan Yardımcısı Coomart Otorbayev ile görüşecek, Türkiye Kırgızistan KEK Protokolü imza törenine katılacak.

4- Mısır'da, Rabiatul Adeviyye ve Nahda meydanlarında darbe karşıtlarına yapılan müdahaleye ilişkin gelişmelerle Arap ülkelerinde düzenlenecek darbe karşıtı gösteriler takip edilecek.

5- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımalarıyla Irak'taki şiddet olayları izleniyor.

6- Türkiye İstatistik Kurumu, mayıs ayına ilişkin hanehalkı işgücü istatistiklerini açıklayacak.er türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber