Turistin cep telefonu hırsızlığı, güvenlik kamerasında

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde hediyelik eşya satan işyerine müşteri gibi davranarak giren kadın turist, işyeri sahibinin cep telefonunu alarak kaçtı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 16 Ağustos 2013 21:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Turistin cep telefonu hırsızlığı, güvenlik kamerasında

Çalışanlara el sallayarak giden turistin, cep telefonunu çaldığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Çarşı Mahallesi Bankalar Caddesi'nde hediyelik eşya satan Hutcet Alp'a ait işyerine dün akşam saatlerinde gelen kadın turist, bir süre içerde dolaştı. Çay almak için dışarı çıkan işyeri sahibi Hutcet Alp'in yokluğunu fırsat bilen turist, bankonun üzerinde bırakılan cep telefonunu alarak çantasına koydu. Telefonu aldıktan sonra işyerinin çıkış kapısına yönelen kadın, işyerinin diğer çalışanlarına el sallayarak gözden kayboldu. Kısa süre sonra dönen Hutcet Alp, telefonunun yerinde olmadığını fark etti. Kasa çevresinde yaptığı aramaya rağmen telefonunu bulamayan Alp, güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Telefonunun kadın turist tarafından çalındığını belirleyen Alp, durumu polise bildirdi.

Şikayet üzerine soruşturma başlatan polis, kimliği henüz belirlenemeyen kadın turisti yakalamak için Mobese kayıtlarını ve diğer işyerlerinin güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı.

İşyeri çalışanlarından Ercan Türe, hırsızlığın kendisinin müşterilerle ilgilendiği sırada yaşandığını, bu nedenle fark etmediğini söyledi. Şüphelinin yalnız olmadığını vurgulayan Türe, bir kişinin de dışarıda beklediğini kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber