Kafe işletmecisi kendini yakmak istedi

MUĞLA Dalaman Havalimanı'ndaki bir cafenin işletmecisi 35 yaşındaki Ö.K., aracını cafenin önüne park etmesinden rahatsız olan taksi ve tur şoförlerinin kendisini şikayet etmesi üzerine öfkeden çılgına döndü.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 17 Ağustos 2013 19:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kafe işletmecisi kendini yakmak istedi

Pet şişeye doldurduğu benzini başından aşağı döküp kendini ateşe vereceğini söyleyen Ö.K., polis tarafından etkisiz hale getirildi.

Olay, Dalaman Havalimanı girişinde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Havalimanı içindeki bir kafenin işletmeciliğini yapan Ö.K., daha önce çeşitli nedenlerle defalarca şikayet edildiğini ancak yasalara aykırı bir durum bulunamayınca, bu kez de aracını kafenin önüne park etmesi nedeniyle taksi ve tur firması şoförlerinin kendisini şikayet ettiğini öne sürdü. Öfkeden çılgına dönen Ö.K., bir pet şişenin içine benzin doldurup, havalimanı girişinde, üzerine döktü. Ö.K., "Benim para kazanmamı istemiyorlar. Daha önce de defalarca farklı konulardan şikayet ettiler. Artık canımdan bezdim" diye bağırdı. Eline çakmak alıp kendisini ateşe vereceğini söyleyen Ö.K., polis ekiplerini de yanına yaklaştırmadı. Para kazanmasını istemedikleri için sık sık şikayet edildiğini ileri süren Ö.K.'nın bir anlık dalgınlığından faydalanan polis, çakmağı elinden aldı. Ö.K., ifade için polis merkezine götürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber