Vali Tuna, şehit ailesinin mutluluğuna ortak oldu

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna ve eşi Pervin Tuna, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde terör örgütü ile girdiği çatışma sonucunda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Enis Yücel'in kardeşi İzzet Yücel ile Pınar Akso'nun düğün törenine katıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Ağustos 2013 19:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Vali Tuna, şehit ailesinin mutluluğuna ortak oldu

Vali Tuna, Alpu ilçesinde yapılan düğün töreninde çiftin nikah şahitliğini Garnizon Komutanı Hava Korgeneral Abidin Ünal ile birlikte yaptı.

Burada konuşan Vali Tuna, genç çiftin mutlu günlerinde yanlarında olmaktan ötürü mutlu olduğunu ifade ederek, "Çok güzel bir hadiseye şahitlik ettik. İnşallah gençlerimizin birbirlerine sevgileri saygıları gün geçtikçe artar, bu vatana bu millete faydalı evlatlar yetiştirirler. Sağlık, huzur ve afiyet içerisinde, sevdikleriyle beraber güzel bir ömür geçirirler. Yücel ailesi şehidimizin ailesi, İzzet de şehidimizin kardeşi, bizim için ayrı bir yeri var. Bugün sevinçli günlerinde onların yanında olmak bizim için de büyük bir mutluluk oldu. Bize düşen iyi günde, kötü günde her zaman destek olmaktır" dedi.

Toplum hayatındaki birlik ve beraberliğin, aile olmanın önemine de değinen Tuna, "Hepimiz aynı ailenin fertleriyiz. Bu ülkede yaşayan insanlar olarak da hangi etnik kökenden gelirsek gelelim, hangi inançtan olursak olalım, birbirimize saygı ve sevgi duyalım, birbirimizin derdini ve sevincini paylaşalım. Bu duygu ve düşüncelerle her iki aileyi kutluyor gençlerimize bundan sonraki hayatlarında mutluluklar diliyorum" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber